ANTALYA / MURATPAŞA - Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2023/2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflar Arası Baharın Gelişi Futbol Turnuvasında 12 A şubesi şampiyon olmuştur.Kendilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Ülkemizde 6 Şubat 2023 Tarihinde Yaşanan Deprem Sonrası Okulumuz Antalya AFAD  Müdürlüğü Tarafından  Deprem Koordine Merkezi Olarak Belirlenmiş ve Okulumuz İdaresi, Öğretmenleri, Öğrencileri, Velileri Vatandaşlarımızın Katkılarıyla Deprem Bölgesindeki Afetzedelere Destek Olmak Amacıyla Yardım Kolileri Hazırlamış Bölgeye Göndermişlerdir. Okul Müdürümüz, İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz Bölgede Yardım Kolilerinin Dağıtılmasını üstlenmişler ve Bölgede Sahra Mutfağı Kurmuşlardır.

Mrt

Okul Aile Birliğimizin Destekleri ile Uygulama Otelimizde Kalan Depremzede Vatandaşlarımıza Kuaför Hizmeti Verilmiştir.

Mrt

15 Kasım 2023 Tarihinde Düzenlenen Gastro Antalya Yarışmasına Öğrencilerimiz Okul Aile Birliğimizin Destekleri ile Katılmışlardır. Dereceye Giren Öğrencilerimiz Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

Eyl

OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA İLERİDE YAŞANABİLECEK YENİ BİR SALGIN DÖNEMİNDE  SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZE YÖNELİK HAZIRLANMIŞ OLAN  EĞİTİM İÇERİKLERİ VE VELİ TAAHHÜTNAMESİ AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.